shell-v-power-benzine-diesel-brandstof

Shell V-Power brandstofadvies van Junior Strous

Dankzij jarenlange ervaring in de autowereld ziet Junior Strous het verschil: “Met V-Power blijft je motor echt lekkerder draaien.” Shell V-Power is geschikt voor iedere auto en helpt de conditie van je motor te herstellen. We gaan je uitleggen hoe en waarom Shell V-Power het onderhoud van je motor ondersteunt. Je krijgt eerst een korte inleiding in de video van Will en Ans. 

Wat is Shell V-Power?

Shell V-Power is een brandstof die drie keer meer wrijvingsverminderende en reinigende moleculen bevat dan een Shell FuelSave brandstof. De wrijvingsverminderende en reinigende moleculen helpen de kritieke onderdelen van je motor. Het zorgt ervoor dat vuil zich niet ophoopt. Vuil in je motor vermindert de prestatie. Door het vuil te verwijderen uit de uitlaatkleppen en brandstofinjectoren wordt de conditie van je motor verbeterd. In samenwerking met Ferari heeft Shell deze nieuwe brandstofformule ontwikkeld, die dankzij DYNAFLEX technologie de motor schoon houdt en de prestaties verbetert.

Wat is DYNAFLEX technologie?

DYNAFLEX technologie zijn de formules die zijn ontwikkeld om de afzetting van verontreinigingen in essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beheersen. Het team wetenschappers van Shell heeft DYNAFLEX-formules op maat ontwikkeld voor diesel- en benzinemotoren. Autofabrikanten wereldwijd streven naar verbeterde motorefficiëntie. Onze DYNAFLEX-formules zijn gebaseerd op de ervaring en inzichten in de vereisten van zowel oudere als moderne motoren. Moderne motoren maken vaak gebruik van nieuwe technologieën (zoals directe brandstofinspuiting en turbo) om prestaties en efficiëntie te realiseren. DYNAFLEX ondersteunt en onderhoudt deze nieuwe technologieën.

shell-v-power-benzine-diesel-brandstof

Shell V-Power benzine

De nieuwste generatie Shell V-Power Benzine met een octaangetal van RON 98, zorgt voor meer efficiëntie en nog betere prestaties. RON 98 zorgt voor een betere ontstekingskwaliteit en helpt de brandstof om gelijkmatig en op het juiste moment te ontbranden. Shell V-Power benzine is geschikt voor alle benzine voertuigen.

Shell V-Power Diesel

Shell heeft de DYNAFLEX technologie van V-Power ook toegepast op diesel. Hierdoor kunnen ook diesel voertuigen genieten van een schonere en beter presterende motor. Shell V-Power diesel is geschikt voor alle diesel voertuigen.

Vijf voordelen van Shell V-Power

  1. Verwijdert vuil: Shell V-Power verwijdert tot 80% van vuilafzettingen die de prestaties negatief beïnvloeden.
  2. Verbetert prestaties: Shell V-Power verwijdert vuil en beschermt je motor. In combinatie met een hoger octaangetal zorgt dit voor nog betere motorprestaties.
  3. Is efficiënt: Laboratoriumtesten hebben aangetoond dat wrijvingsverminderende moleculen het energieverlies als gevolg van wrijving te verminderen. Minder energieverspilling helpt motorefficiëntie en motorprestaties te verbeteren.
  4. Vermindert wrijving: Shell V-Power bevat drie keer meer wrijvingsverminderende moleculen, waardoor energieverlies als gevolg van wrijving wordt verminderd en de motor effectief wordt beschermd.
  5. Verbetert verbrandingskwaliteit: Shell V-Power heeft een hoger octaangetal. RON 98 zorgt voor een betere ontstekingskwaliteit en helpt de brandstof om gelijkmatig en op het juiste moment te ontbranden.

Kortom, Shell V-Power beschermt je motor en verbetert de prestaties. Een schone motor draait simpelweg stukken lekkerder.